Cimcime Anaokulu
YENİ MAH. FULYA CAD. CIMCIME ANAOKULU BLOK NO: 4A HAYMANA / ANKARA

VİZYON

Tüm çocuklarımızı inançları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, özgüvenleri gelişmiş, pratik zekalı, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve örnek alınan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda araştıran, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, proje çalışmalarına önem veren, yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizi en üst düzeyde kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2013-En İyi Web Sitesi Plaket Ödülü 2015-Beyaz Bayrak Ödülü 2021- Okulum Temiz Belgesi
Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

09.00 - 14.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Haymana İlçe merkezinde bulunmaktadır. Ankara İl merkezine 75 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ankara ili Haymana ilçe merkezi Konutlar bölgesinde bulunan okulumuz, Aytaç Petrol´e ve Karayolları Şefliği´ne 250 metre mesafededir. Otobüsten inilen yerden yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesindedir.